2010. május 9., vasárnap

...KV...

... ez a titokzatos cím a pestlőrinci patchwork művészek által szervezett un. Közös Varrást jelenti tképpen, és erősen félrevezető, mert szó szerinti varrásról alig van szó, annál inkább gyönyörködésről, jóízű beszélgetésekről, kedves emberekről, fantasztikus alapanyagokról - legalábbis az ilyen autszájdereknek, mint én is vagyok.
Annyira örülök, hogy laikusként is elmentem és NAGYON köszönöm a szervezőknek és minden jelenlevőnek a kedves fogadtatást!

A nagy terem egy kis része:

A foltvarró lányok csodás Barátság-takarója:


Vittem fényképezőgépet, de minek... Ha 3x ennyi időt töltök ott, akkor se jut eszembe kattintgatni, annyi csodát, szépséget, információt kellett befogadnom.
Anyagilag nem jártam jól (önhibámból), a szó hétköznapi értelmében, de ANYAGilag viszont sajnos nem bírtam ellenállni néhány macskás, békás, virágos, bogaras textilnek...


És akkor még a mai napra is jutott az örömökből: tegnap juhizs és mártamásé elhalmozott mozaikhoz való alapanyaggal is: ritka és szép színű csempedarabokkal, bögrékkel, cserepekkel, amiket majd a mozaikjaimhoz tudok felhasználni és amiket ma rendeztem, pakolgattam, darabonként nagy szeretettel símogattam... Köszönöm nektek is, lányok!

4 megjegyzés:

Mehike írta...

Volt bennem egy kis irigység felétek,hogy ilyen jó helyen voltatok.Viszont kárpótolt a csoportunk piknikje.Küldtem @-t

Julcsi írta...

De jó volt találkozni!

stiglinc írta...

Jó volt ez a KV, én is örülök, hogy láttam néhány kedves embert újra!
mehike, köszi, válaszoltam.
Mici, ha van hol tárolnod, hálás lennék a szép darabokért. Nálunk nincs is gond abból, ha a macskák levernek ezt-azt :-)

F.Gina írta...

Örülök, hogy jól érezted magad ! Nem is tudtam, hogy van blogod :))