2010. június 21., hétfő

... bulik a kertben...





Az elmúlt hetekben négy olyan nap volt, amikor nem esett/zuhogott/ömlött az eső egész nap vagy csak a nap egy részében és ezek a napok valami csoda folytán pont akkorra estek, amikorra kisebb-nagyobb társaságot hívtunk vendégségbe. El se akarom hinni, hogy ilyen szerencsénk volt, pedig de, így aztán a tömegek jól elfértek a kertben ...

A legélvezetesebb a szokásos évi Családi Buli volt persze. Ezeken a bulikon jövünk össze - közeli és távolabbi családtagok - és nagy viháncolások közepette megpróbáljuk megbeszélni az elmúlt év történéseit. A legnagyobb érdeklődés mindig a gyerekek találkozását kíséri: a négy unoka közül kettő az Óperenciás tengeren is túl él ui. és évente csak egyszer, ilyenkor találkoznak egymással. Bűbájosak voltak, ahogy a nagyszájú Hanna lelkesen letámadta a szégyenlős pesti fiúkat, ahogy azok ezt kicsit zavartan, de boldogan tűrték, ahogy Levente (11 hónapos) egyfolytában tömte a búráját, de két falat között azért megajándékozott minket egy-egy széles mosollyal...

Mikor készülök a "rendezvényre", meg mikor előre agyonaggódom magam az időjárás miatt, mindig elhatározom, hogy soha többet..., amikor meg elmennek a vendégek, már tudom, hogy dehogynem, hiszen olyan jó, hogy legalább mi 19-en együtt voltunk egy pár óra hosszat:-)))



3 megjegyzés:

illesreka írta...

Nagyon szépek az unokáid!:-) Egy ilyen családi rendezvény pedig minden fáradtságot megér!!!:-)))

Aledi írta...

19-en? Nem semmi! De jó buli lehetett. Én imádtam unokaként az ilyent, most is szeretem gyerekként a szüleimnél, a gyerekeimmel, és van egy olyan érzésem, hogy nagyszülőként sem hagyom ki majd :)

stiglinc írta...

Köszönöm lányok, nagyon klassz volt, most én is igyekeztem nem folyton ugrálni, hanem időt szakítani egy kis beszélgetésre is:-)
A 19-ben unokatesó és a függelékek is beleértendők :-)