2011. június 26., vasárnap

... Lom-Kincs Bazár...

... ötödször.
Nagyon jó volt! Végre kezdünk benépesedni. Úgy látszik, egyre többen kapnak kedvet az árusításhoz és a vásárláshoz is, de már törzsközönségünk is van. Megint a gyerekek élvezték a legjobban, meg talán az a kismacska, aki többször kiszökött hozzánk az egyik udvarból, a társaság kedvéért.

Ez volt az első alkalom, hogy Kiemelt Témával készültünk, ami a Könyv, újság, fotó, egyéb papíráru volt. Minden hónapban más téma lesz, hogy azokat is kicsalogassuk, akik nem megrögzött bolhapiac látogatók, de valamit éppen keresnek az adott műfajban. Legközelebb, július 4. szombatján a  Porcelán, üveg, háztartási eszközök kerülnek sorra.

Másik újdonság, hogy kaptunk egy csomó holmit ajándékba, és a bevétel a Szebb Környezetünkért Egyesület kasszáját gyarapítja. Köszönjük a kedves adományozóknak! (Egy cseppet azért aggódom, hogy hol fogom tárolni az adományokat két esemény között, ha ezt a kedves ötletet mások is felkarolják... mindegy, megoldjuk.-))

Ha valaki szívesen részt venne a rendezvényen, akár eladóként, akár vásárlóként: minden hónap 4. szombatjának délelőttjén Pilsivörösváron, a Nefelejcs közben talál meg bennünket. Helypénz nincs, mindenkit várunk szeretettel!













5 megjegyzés:

Kaoka írta...

De kár, hogy nálunk nincs ilyen, pedig lenne hozzávaló lim-lom bőven. :-)
Az egyik képen kinéztem egy antik jellegű macis dobozt. Arra vevő lennék. :-)

stiglinc írta...

Szervezés kérdése:-)
Ha az első kép jobb felső sarkában lévő macira gondolsz, az nem doboz, hanem egy kispárnává nyitható plüssmaci.

stiglinc írta...

Ja, nem, látom a pici dobozt a 2. képen:-)

Aledi írta...

Jól el tudnék bóklászni azt hiszem :)

stiglinc írta...

Aledi, nosza, kiránduljatok ki hozzánk július 23-án. Eladóként, vevőként, nézelődőként egyaránt szívesen látunk:-)