2010. május 31., hétfő

... siker...









... , nagy siker volt a bolhapiac tegnap!

Annyira boldoggá tett, hogy ennyien eljöttek, sokan lelkesedtek, délelőtt még szép időnk is volt - tulajdonképpen egyikre se mertem számítani.
Úgy hirdettük meg, hogy 10-16 óra között leszünk "nyitva", de már reggel nyolckor elkezdtek gyülekezni az árusok. Dél körül sokakat hazaszólított a finom vasárnapi ebéd, kettőkor mi magunk (a rendezők) is szedtük a sátorfánkat, mert csúnya zivatarfelhők közeledtek. Azoknak okoztunk egy kis csalódást, akik délután sétáltak ki hozzánk, de legközelebb már jobban időzítünk, megígérem!

Igazi jó hangulatú buli kerekedett és közkívánatra meg fogjuk ismételni. Még nem tudjuk mikor, hol, milyen rendszerességgel, de feltétlenül rendezünk ilyeneket máskor is. A Szebb Környezetünk Egyesület aktivistái már megígérték, hogy a későbbiekben is segítenek, úgy mint tegnap, már csak az Önkormányzat támogatását kell elnyernünk. Tegnap minden anyagi ellenszolgáltatás nélkül bocsátották rendelkezésünkre a Piac területét (ezért nem kellett helypénzt kérnünk), ha erre máskor is hajlandók lesznek, rajtunk nem fog múlni!

Köszönöm minden résztvevőnek a lelkesedést, a pozitív visszajelzéseket, a sok jó ötletet és javaslatot, amikkel megkeresték a rendezőket, az Önkormányzatnak, a Széchenyi utcai óvodának és a HUMUSZ Egyesületnek a támogatást, a Pilis TV-nek a felvételeket, amivel a rendezvény népszerűsítését segítik, a Szebb Környezetünkért Egyesület tagjainak a sok-sok segítséget, amivel hozzájárultak a nap sikeréhez!!!

4 megjegyzés:

illesreka írta...

Örülök, hogy ilyen jól sikerült az első alkalom!!! Gratulálok az ötlethez és a szervezéshez!

Aledi írta...

Jaj, de jó! Talán lassan elindulnak nálunk is az ilyen civil kezdeményezések, és leszokunk arról, hogy mindenre "felülről" várjuk a megoldást. Gratulálok :)

stiglinc írta...

Köszönöm, lányok!
Próbáljátok meg ti is, hátha nálatok is lenne rá "vevő".

Kaoka írta...

De jó! Nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen jókat szerveztek. Én már régóta vágyok egy ilyen bolhapiacra a közelünkben.
Van bőven kacatom, ami másnak kincs lenne. :)